RÓLUNK

Szenvedélyünk az autó/motor világítástechnika! A hazai éjszakai közlekedés résztvevőinél tapasztalható, hogy minden harmadik autó fényszórója szabálytalanul, hiányosan vagy éppen rosszul van beállítva.  Az elmúlt 20 évben rengeteg közép- és prémium kategóriás autó lett felszerelve az akkoriban leginnovatívabb HID rendszerekkel vetítőlencsés kivitelben. Ezeknek a vetítőlencsés projektoroknak a foncsor része az idő múlásával elvesztette fénykibocsátási erejét, bemattulhat vagy akár el is éghet a foncsor része, ami azt eredményezi, hogy a sofőr nem lát viszont a szembejövőket baleset veszélyesen elvakíthatja. Sokak tévhite az, hogy egy xenon izzó cseréje orvosolja mindezeket, majd rájön az illető, hogy az előző izzónak semmi baja nem volt.

Ekkor jövünk mi!

Számtalan autó és motor specifikus projektorokat forgalmazunk könnyű beszerelési munkával. Egy jó minőségű projektor megléte a  legfontosabb a maximális fénykibocsátás elérése érdekében de mit sem ér ez egy jól kiválasztatott gyújtótrafó és izzó nélkül.
Pihentető és nyugodt vezetési élményt nyújtanak az általunk forgalmazott projektorok.

A beszerelést illetően sok Youtube videó van segítségül a Retrofitlab.com által készített videóiban a leggyakoribb autó márkákról. A projektorok pontos beállítást igényelnek amit véleményünk szerint jobb szakemberre bízni.

 

Facebook

facebook.com/headlighthungary

EMAIL

info@headlighthungary.hu

0