Akció!

MINI H1 BI-XENON PROJEKTOR

Értékelés 5.00 az 5-ből, 1 értékelés alapján
(1 vásárlói értékelés)

28 000 Ft40 000 Ft

 • Lencse átmérője: 2,5″
 • Izzó típus: H1
 • Mélység: 136 mm
 • Szerelési mélység: 120 mm
 • Magasság: 70 mm
 • Szélesség: 80 mm
Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Az alapár tartalmazza a Mini Gatling Gun projektor burkolatot és a szerelési alkatrészeket!

Messze a legnépszerűbb retrofit projektor! Az évek során jelentős fejlesztéseken esett át. A Mini H1 most jobb, mint valaha! A korábbi generációkhoz képest a fénykibocsátása legalább 80%-kal nőtt!

Az új „kettős rétegű” reflektor kialakításával a fénykibocsátás sokkal jobb lett, mint a korábbi generációké. Ezt a technikát az Acura TL és EvoX-R projektoroknál is alkalmazzák. Közvetlenül a vágás alatt világos és fényes hotspot látható, amelynek eredményeképpen jó éjszakai látást biztosít nagy távolságra.

Ami jól működik azt nem szabad lecserélni! Ezek a projektorok még mindig kristály tiszta objektívvel rendelkeznek, amely szuper éles vágást generál. A tervezett DOT vágás jól látható a sötét utakon. A Bi-xenon azt jelenti, hogy a projektor tompított és távolsági fényt is tud. Alapból tompított fényt ad de miután a mágnestekercs 12V-al aktiválódott, a projektor teljes fénysugarat ad (távolsági).

Ami ugyancsak változatlan az a telepítés egyszerűsége! A projektorok még mindig viszonylag könnyen felszerelhetők a mellékelt H4 és H7 adapter lemezekkel! A beszereléssel kapcsolatos HD videót megtekintheted partnerünk a Retrofitlab YouTube csatornáján.
A korábbi generációk is rendben voltak de ez a nemzedék sok OEM projektort hagy maga mögött teljesítményben! Ebbe a projektorba minden foglaltunk beszerelhető. Ahogy a neve is jelzi csak H1 xenon izzók és H1 halogén izzók használhatóak.

 

 

 

 

További információk

Izzó

H1 XB35 5500K, Izzó nélkül

Burkolat

Burkolat nélkül, Mini Gatling Gun

MINI H1 BI-XENON PROJEKTOR termékről 1 értékelés

 1. Értékelés: 5 / 5

  Nagy Attila

  Volt már Mini H1 projektorom de ez fényévekkel jobb! 😉

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

0